Most popular products

Follow us on Facebook

Linkedin

 

Distribution

astrum

ASTRUM - official and exclusive central european distributor

maxcom

MAXCOM - official hungarian distributor

MERCURY - Trendi tokok széles választékban minden korosztálynak

MERCURY-GOOSPERY - official hungarian reseller

GOODRAM

GOODRAM - official hungarian reseller

Több, mint 14 000 termék azonnal, készletünkről

Screen protectors / tempered glass

A mobiltelefonok napjainkban valószínűleg a leggyakrabban használt intelligens eszközök. Mindenki több okból is kapcsolódik az internet világához és a telefonjaihoz. De jól ismert tény, hogy minél többet használnak egy készüléket, annál hajlamosabb a sérülésre. Még a legerősebb készülékeket is védeni kell, és itt jön a képbe a képernyőüvegvédő.

Az edzett üveg egy speciálisan kialakított üveg, amely képes megvédeni az olyan érzékeny alkatrészeket, mint a mobil képernyője. A képernyővédő üvegvédő megóvhatja a mobiltelefon képernyőjét attól, hogy bármilyen ütés, esés vagy nyomás következtében megsérüljön. Tehát, ha nagykereskedelmi edzett üveget szeretne vásárolni, akkor a megfelelő helyre jött.

Számos okostelefon van a piacon, de nem mindegyik kompatibilis ugyanazzal az üvegvédővel. Itt az összes mobiltelefonhoz széles választékban találhat edzett üvegeket

Alcatel edzett üveg képernyővédő
Apple edzett üveg képernyővédő
Asus edzett üveg képernyővédő
Google edzett üveg képernyővédő
HTC edzett üveg képernyővédő
Huawei edzett üveg képernyővédő
Lenovo edzett üveg képernyővédő
LG edzett üveg képernyővédő
Meizu edzett üveg képernyővédő
Microsoft edzett üveg képernyővédő
Motorola edzett üveg képernyővédő
Nokia edzett üveg képernyővédő
One Plus edzett üveg képernyővédő
Oppo edzett üveg képernyővédő
Realme edzett üveg képernyővédő
Samsung edzett üveg képernyővédő
Sony edzett üveg képernyővédő
Vodafone edzett üveg képernyővédő
Xiaomi edzett üveg képernyővédő


Ha Ön üzletember, akkor talán tisztában van azzal, hogy az árak nagy szerepet játszanak a tömeges termékek vásárlása során. Még egy kis árcsökkenés is jelentős hatással lehet. Mi alacsony árakat biztosítunk Önnek, amelyek sokkal alacsonyabbak, mint a piaci versenyképes árak. De az, hogy olcsóak vagyunk, nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kötünk a minőségben. Az árak alacsonyak, de a minőség mindig magas. Ezek az alacsony árak megkönnyítik az Ön számára, hogy ömlesztett edzett üveget vásároljon anélkül, hogy túl nagy stresszt helyezne a pénztárcájára.

Legjobb edzett üveg képernyővédő
Amikor 9h edzett üveget szeretne vásárolni mobiltelefonjához, meg kell győződnie arról, hogy a legjobb minőséget kapja. Ha az edzett üveg nem valódi, akkor nem tudja biztosítani a kívánt eredményt és védelmet. Sok hamis és hamisított edzett üvegvédő van a piacon, amelyek sokkal olcsóbbak is. De soha nem érdemes befektetni ezekbe a hamis és rossz minőségű edzett üvegekbe, csak azért, hogy néhány forintot megtakarítson. Ezek elég könnyen megsérülhetnek, és akár magát a készüléket is károsíthatják. Büszkék vagyunk arra, hogy hatalmas kollekciónkban csak eredeti és valódi termékeket kínálunk, amelyekre csukott szemmel is számíthat.

Miért a Gegeszoft Kft?
Az online B2B piacon számos nagykereskedő van, amely minden terméket és cserealkatrészt biztosít Önnek, de az általunk kínált minőséget és árakat egyetlen versenytársunk sem tudja elérni. Ez tesz minket a legjobb és legmegbízhatóbb nagykereskedővé az online B2B piacon.

Legjobb szolgáltatás
Mi nemcsak a legjobb minőséget, hanem a legjobb szolgáltatást is biztosítjuk Önnek. Mindig arra törekszünk, hogy szolgáltatásunkat egyre jobbá és jobbá tegyük, hogy minden alkalommal, amikor itt vásárol, a legjobb élményben legyen része. A rendelés leadása és a fizetés könnyen elvégezhető. Miután a megrendelés megtörtént, elmondhatja, hogy kapcsolatba léphet ügyfélszolgálati képviselőnkkel, és nyomon követheti a megrendelését. Egyéb termékeinkről is tájékozódhat. A küldemény mindig időben érkezik. Ráadásul a csomagot alaposan átvizsgáljuk a szállítás előtt, így nem áll fenn annak a lehetősége, hogy sérült vagy hibás árut kapjon. Tehát, akár kisvállalkozó, akár nagyvállalat, akár hétköznapi ember, mindenképpen látogasson el a Gegeszoft Kft. oldalára, és hagyja, hogy segítsünk Önnek növekedni.