TOP termékek

Elnyert támogatás

Kövessen Facebookon

Kövessen Twitteren

Disztribúcióink:

astrum

ASTRUM - hivatalos és kizárólagos közép-európai disztribútorMAXCOM - hivatalos magyarországi disztribútor

MERCURY - Trendi tokok széles választékban minden korosztálynak

MERCURY-GOOSPERY - hivatalos magyarországi disztribútor

GOODRAM

GOODRAM - hivatalos magyarországi disztribútor

Házhozszállítás akár 24 órán belül

delivery

Több, mint 14 000 termék azonnal, készletünkről

Bliszteres Samsung EB-P3400XUEGEU power bank bézs 25W 10.000mAh

Bliszteres Samsung EB-P3400XUEGEU power bank bézs 25W 10.000mAh
Bliszteres Samsung EB-P3400XUEGEU power bank bézs 25W 10.000mAh
GLS-el rendelve ekkor kapja meg :
2023.12.12
MPL-el rendelve ekkor kapja meg :
2023.12.12
További adatok
Raktáron
Részletek

Töltődj fel gyorsan, útközben!
Élvezd a gyors töltés nyújtotta kényelmet, amikor elmész valahova! A rengeteg tárhellyel és akár 25 W-os szupergyors töltéssel rendelkező külső akkumulátor azonnali energialöketet ad készülékeidnek a nap folyamán, és ugyanolyan gyorsan töltődik is fel. *A 25 W-os szupergyors töltés csak akkor érhető el, ha egyetlen eszközhöz csatlakozik.**A tényleges töltési sebesség a tényleges használattól, a töltési körülményektől és egyéb tényezőktől függően is változhat.***Ha az eszközök nem töltődnek, állítsa vissza a 25 W-os akkumulátorcsomagot nyomja meg a bekapcsológombot 7,5 másodpercig.

Úton egy zöldebb jövő felé
A bolygónkra való tekintettel készült külső akkumulátor UL-tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított alapanyagokból készült, ami a fogyasztói hulladékot jelentős értékké alakítja át, ezzel is csökkentve a kibocsátást és megtartva az értékes erőforrásainkat. *Az akkumulátor külső része újrahasznosított anyagok felhasználásával készült, amelyeket az UL tanúsított. **Az akkumulátor külső része legalább 20%-ban fogyasztás utáni újrahasznosított anyagot tartalmaz.

Hordozd kényelmesen és stílusosan!
Az emelkedett, ergonomikus kialakításnak köszönhetően a külső akkumulátor olyan jól néz ki, mint amilyen jó kézben tartani. Az akkumulátor test szép bevonattal rendelkezik, ami kellemes látvány a szemnek, míg az ívelt vonalak és a puha élek kényelmes fogást biztosítanak a mindennapi használatra.

Energialöket egyszerre két eszköznek
Vegyél elő két készüléket az egyidejű töltéshez. Az akkumulátor kétportos töltési képessége lehetővé teszi, hogy egyszerre két készüléket csatlakoztass és tölts, így gyorsan újra használhatod őket. *A doboz csak egy kábelt tartalmaz. A második kábel külön vásárolható meg .**Két eszköz egyidejű töltésekor a maximális töltési sebesség egyenként 9 W. ***Az optimális eredmény érdekében kérjük használd eredeti Samsung-kábelekkel. ****A külső akkumulátoron kívüli eszközök külön vásárolhatók meg.

Jól passzol mindenhez
Vidd magaddal a többi készüléked, és töltsd őket amikor szükséges! A külső akkumulátor segítségével kényelmesen tölthetsz különféle készülékeket, például a telefonod, a tableted és a fülhallgatód. *A Samsung külső akkumulátor támogatja a PD3.0 (PDO,PPS) és SFC-vel rendelkező modelleket. **A kimeneti teljesítmény 3.0 USB IF szabvány az USB-C-n keresztüli gyors töltéshez. Javasoljuk, hogy szabvány USB-kábelt használj. ***Az optimális eredmény érdekében kérjük, használj eredeti Samsung kábeleket. ****A doboz csak egy kábelt tartalmaz. A második kábel külön vásárolható meg. *****A képen látható tartozékok illusztrációk. ******A külső akkumulátoron kívüli eszközök külön vásárolhatók meg.

  • Akkumulátor Kapacitás: 10000 mAh
  • Gyors vezetékes töltés befele és kifele (SFC/PD/ be/ki max.25 W)
  • Csomagba tartozó kiegészítők: Külső akkumulátor, USB-C-ről USB-C-re töltőkábel, QSG
  • Kábelhossz 0.2 m
  • Méret (Szé x Ma x Mé) 70 x 148 x 15.6mm
  • Tömeg: 210g
Adatok
Tartozék típusa
Vezeték nélküli (QI) töltő
Jellege
Gyári
Cikkszám
8806094682748
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek