TOP termékek

Elnyert támogatás

Kövessen Facebookon

Kövessen Twitteren

Disztribúcióink:

astrum

ASTRUM - hivatalos és kizárólagos közép-európai disztribútorMAXCOM - hivatalos magyarországi disztribútor

MERCURY - Trendi tokok széles választékban minden korosztálynak

MERCURY-GOOSPERY - hivatalos magyarországi disztribútor

GOODRAM

GOODRAM - hivatalos magyarországi disztribútor

Házhozszállítás akár 24 órán belül

delivery

Több, mint 14 000 termék azonnal, készletünkről

Pályázatok


 

Sajtóközlemény

Európai Uniós támogatásból valósul meg a Gegeszoft Kft. technológiafejlesztése

2022/04/04

A Gegeszoft Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium által meghirdetett GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 kódszámú felhívásra 2022.01.19-én pályázatot nyújtott be. A Támogató a pályázatot támogatásra alkalmasnak ítélte, így a „Technológiafejlesztés a Gegeszoft Kft.-nél” című projekt 125 065 098 millió forint összegű feltételesen vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból valósulhat meg. A beruházás megvalósítása elkezdődött.

A 2011-ben alakult Gegeszoft Kft., mint kedvezményezett mobiltelefon és IT alkatrészek, kiegészítők kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik Magyarországon és Közép-Európában egyaránt. A magyar tulajdonban lévő vállalkozás évtizedes szakmai tapasztalatával, számos hazai és nemzetközi kapcsolatával ma már vezető gazdasági szereplő a régióban. A Gegeszoft Kft. Debrecenben található raktárában a tartozékok és alkatrészek, (pl. akkumulátorok, töltők, headset-ek, fejhallgatók és hangszórók, okos eszközök, tokok és képernyővédő fóliák, adatkábelek, LCD kijelzők, érintők, töltőcsatlakozók, memóriakártyák, powerbank-ek, idősgondozó mobiltelefonok és okostelefonok, stb.) rendkívül széles választéka elérhető.

A Gegeszoft Kft. törekvése a legmodernebb, kiemelkedő minőségű, egyedi elektronikai kiegészítők beszerzése és kereskedelme iránt folyamatos, lendülete hosszú évek óta töretlen. A cég kizárólagos és hivatalos disztribútora az ASTRUM, a MAXCOM és a GOODRAM termékeknek, hazánkban kizárólagos forgalmazója a Disney, a Marvel, a DC Comics, a Looney Tunes eredeti elektronikai kiegészítőinek.

A növekvő vásárlói igények kielégítésére, a folyamatosan bővülő és megújuló termékkínálat fenntartására, állandó készleten tartására szükséges a vállalkozás infrastruktúrájának, technológiájának fejlesztése, a raktárhelység kapacitásának bővítése. Célunk a vásárlók gyors, korrekt, megbízható kiszolgálása, elégedettségük növelése.

A fejlesztés célja egy új, minden igényt kielégítő, közel 600 m2-es raktárhelység megépítése, kétszintes irodaházzal, szociális helységekkel. Mindemellett további cél a kapacitásbővítés, valamint új eszközök beszerzése, a humán erőforrás képzése, tanácsadás, a szervezeti struktúra fejlesztése, a hatékonyság és a precizitás növelése. A megújuló energiának köszönhetően megvalósul a költségcsökkentés, kiemelt figyelmet fordítva a környezetvédelmi szempontok fontosságára.

A projekt megvalósításának helyszíne:              Debrecenben, Harsona utca 78.

A projekt azonosítószáma:                                GINOP_PLUSZ_1.2.3-21-2022-02006

A projekt megvalósításának tervezett kezdete:   2022.04.01.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja:  2023.03.31.

 

További információ kérhető:

Czurkó Gergő, ügyvezető

Elérhetőség: info@gegeszoft.hu