TOP termékek

Elnyert támogatás

Kövessen Facebookon

Kövessen Twitteren

Disztribúcióink:

astrum

ASTRUM - hivatalos és kizárólagos közép-európai disztribútorMAXCOM - hivatalos magyarországi disztribútor

MERCURY - Trendi tokok széles választékban minden korosztálynak

MERCURY-GOOSPERY - hivatalos magyarországi disztribútor

GOODRAM

GOODRAM - hivatalos magyarországi disztribútor

Házhozszállítás akár 24 órán belül

delivery

Több, mint 14 000 termék azonnal, készletünkről

Bliszteres Samsung EI-T5600BBEGEU SmartTag 2 gyári nyomkövető fekete

Bliszteres Samsung EI-T5600BBEGEU SmartTag 2 gyári nyomkövető fekete
Bliszteres Samsung EI-T5600BBEGEU SmartTag 2 gyári nyomkövető fekete

Bármit megtalálhatsz! A továbbfejlesztett, akár 500 napos akkumulátor-üzemidővel, IP67-es por- és vízállósági besorolással, az intuitív keresést biztosító Iránytű nézettel valamint a Keresés a közelben funkcióval a Galaxy SmartTag2 segítségével mindig tudhatod, hol vannak az értékeid, és egy egyszerű kattintással vezérelheted a különböző IoT-eszközeidet.

Gondolj rá ösztönösen! Az újratervezett Galaxy SmartTag2 kényelmes megjelölést és hordozást tesz lehetővé, IP67-es por- és vízállósági besorolással pedig tartós, távoli hozzáférést biztosít IoT-eszközeidhez, és akár 500 napig, vagy akár 40%-kal tovább működik energiatakarékos üzemmódban.

Nem kell kutatnod, hogy hol láthattad utoljára. Regisztrálj egy új Galaxy SmartTag2-t, és máris használhatod a SmartThings Find funkciót!
Az intuitív felhasználói felület segítségével mostantól egy egyszerű módszer van a kezedben, amivel minden fontos dolgot megtalálsz!

Valami elveszett? Kapcsold be a Keresés a közelben funkciót, és az Iránytű nézet segítségével intuitív iránymutatásokat kaphatsz.
Ha még mindig nem találod, amit keresel, akkor használd a SmartTag hangjelzés funkciót, hogy a SmartTag2 hangot játsszon le a könnyebb megtalálás érdekében.

Amikor az Elveszett Mód aktiválva van, a Galaxy SmartTag2 NFC funkciója megjeleníti a megtaláló okostelefonján az általad regisztrált elérhetőségeket és üzenetet, az operációs rendszertől függetlenül.

GLS-el rendelve ekkor kapja meg :
2024.06.25
MPL-el rendelve ekkor kapja meg :
2024.06.25
További adatok
Raktáron
Adatok
Jellege
Gyári
Cikkszám
8806095039893
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek