TOP-Artikel

Több, mint 14 000 termék azonnal, készletünkről

Alcatel 1B (2020) 5002D érintős mobiltelefon, kártyafüggetlen, zöld (Android)

Alcatel 1B (2020) 5002D érintős mobiltelefon, kártyafüggetlen, zöld (Android)
Alcatel 1B (2020) 5002D érintős mobiltelefon, kártyafüggetlen, zöld (Android)

Fedezd fel a könnyed egyszerűséget

 

Alcatel 1B

Fedezd fel a könnyed egyszerűséget

 

Élvezd a remekül optimalizált felhasználói élményt az Alcatel 1B négymagos processzorával és az Android™ 10 (Go kiadás) ultra gyors feladatmegosztásával. Javítsd tovább a teljesítményt a Smart Manager rendszer használatával. Használd készüléked egész nap és végezz el többet a sokat bíró 3000 mAh-s akkumulátorral. Kapj azonnali támogatást a beépített Google Assistant gomb megnyomásával. Végezz el mindent és élvezd az Alcatel 1B szélesvásznú 5,5 hüvelykes HD+ kijelzőjét.

 

 

Hibamentes élmény

 

Tapasztald meg az ultra hatékony felhasználói élményt az Alcatel 1B készülékkel. A négymagos processzorral, Android™ 10-zel (Go kiadás), Smart Management rendszerrel és az akár egész napon át kitartó akkumulátorral segít egyszerre több feladatot is elvégezned. Tekintsd meg médiatartalmaidat a magával ragadó, óriási 5,5 hüvelykes HD+ kijelzőn. Tájékozódj a beépített Google Assistant gomb megnyomásával.

 

 

Android™ 10 (Go kiadás): Vigyázz. Kész. Rajt.

 

Az Android™ 10 (Go változat) minden eddiginél egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb, úgyhogy növelheted a tétet, bármiről legyen is szó.

 

 

Egész napon át működő akkumulátor

 

Legyél energiával teli és kábelmentes egész nap az Alcatel 1B robusztus akkumulátorával. Beszélj akár 16 órán át, böngéssz közel kilenc óra hosszat vagy hallgass 61 órányi zenét könnyedén a készülék egész napon át működő 3000 mAh-es kapacitásának köszönhetően!

 

 

Google Asszisztens

 

Az Alcatel 1B beépített Google Asszisztens gombbal rendelkezik a könnyed hozzáférhetőségért. A mobileszközön is elérhető Google Asszisztens mindig Veled van, hogy segítsen a dolgok intézésében és az előretervezésben, így fókuszálhatsz arra, ami a legfontosabb. Irányítsd telefonodat, kedvenc alkalmazásaidat és szörfölj az interneten menet közben is, a hangoddal. Légy egy lépéssel előrébb az okos javaslatokkal és emlékeztetőkkel pont akkor, amikor szükséged rá, közvetlenül a telefonod kijelzőjén. Intézd ügyeidet gond nélkül vezetés és menet közben, illetve otthon is.

 

 

Kiterjesztett látvány

 

Élvezd az Alcatel 1B elképesztő 5,5 hüvelykes HD+ 18:9-es képarányú kijelzőjét. Nézz filmet a filmművészeti szempontból magával ragadó 81%-os kijelző/test arányú készülékkel.

 

 

Tollszerű kialakítás

 

Keltsd életre a természet szépségét az Alcatel 1B aszimmetrikus tollas textúrájú kialakításával.

 

GLS-el rendelve ekkor kapja meg :
04.04.2023
MPL-el rendelve ekkor kapja meg :
04.04.2023
Mehr Details
Nicht auf Lager
Daten
Tartozék típusa
Telefon
Garancia
1 év
Artikel-Nr.
4894461837871